vrijdag 29 mei 2020

Facebook hop 29 mei 2020


Hoi hoi,

Vandaag hebben we met een aantal Nederlandse Stampin'Up! demo's weer een paar mooie projecten gemaakt.

Als thema staat deze keer onze Pre-Order met de nieuwe Incolors centraal want dat is een van de mooie voordelen als je demo bent, je hebt ruim voordat de nieuwe catalogus online gaat de kans om de nieuwe spullen in huis te hebben.

Gisteren deed ik mee aan de bloghop van de Nederlandse Stampin'up! demo's met een ander projectje maar wel in hetzelfde thema.
vandaag ben je hier begonnen of gekomen via de facebook pagina van Assie Paarse Meid https://www.facebook.com/assie.paarsemeid.

Voor vandaag heb ik gekozen om label kadoosjes in alle nieuwe kleuren te maken en dan gecombineerd met kleuren uit de bestaande kleuren series.Omdat de nieuwe Inkt nog een beetje vertraging heeft opgelopen was hij nu nog niet te pre orderen maar voor juni gaan ze hun stinkende best doen om dat voor jullie in orde te hebben!






Om te laten zien wat je dat je met de mooie kleuren serie van Stampin'Up! heerlijk kunt combineren zijn de labelkadoosjes heel eenvoudig gehouden.
Ik heb gebruik gemaakt van de nieuwe stempels van de mooie Greenery Suit omdat deze zo is samengesteld dat je er mooie projecten mee kan maken en alleen nog je eigen basic materiaal toevoegd. In deze suit zitten oa Stempels en passende Dies, Embossingfolders,Breed Lint en goud draad,Design Papier ,goudkleurige ringen en het prachtig Gold Foil waarin bladeren in alle soorten al zijn voor gestanst maar ook mooie opleg kaartjes klaar voor gebruik.

Het kleine doosje is geembosd met de nieuwe mal uit de suit op Thick Whisper White Cardstock en daarna met de Daubers gesponst in een passende kleur uit de bestaande collectie .(Soft Suede,So safron,Melon Mambo,Mint Macaron en Seaside Spray)
Op het labelkadoosje zit nog een extra stukje Whisper White om ook de voorkant mooi aftewerken.

Uiteraard is het kadoosje op het nieuwe Incolor Cardstock bevestigt.
Door gebruik te maken van de label pons bij het doosje krijg je een klein klepje waarmee het doosje sluit.
De kleine bloemen zijn gestempeld in de kleur van het doosje en gebruik gemaakt van het Golden Foil takje om het een klein beetje aan te kleden..Met het gouden draad krijgt het net iets sjieker.Door ze boven het doosje en onder het label vast te maken krijg je een mooi geheel.(ook verberg je het plakdotje waarmee de bloem en het takje zijn vastgezet) 
 
 


Wil jij ook graag deze mooie kaartjes maken..of misschien de spiksplinter nieuwe Stampin'Up! catalogus ontvangen neem dan gerust contact op en ik zorg dat hij klaar ligt met een mooie kleurrijke verrassing!! Liever opsturen ?? Dat kan ook tegen vergoeding van de verzendkosten.

Hop gezellig verder naar mijn collega Karin Breeuwer -Klein https://www.facebook.com/creatiefmetkaren/ zij heeft ook een mooi project voor jullie hebben gemaakt met de producten naar keuze.
Onderstaande is de lijst van de andere collega's die meedoen vandaag om jullie te inspireren met hun pre-order.

Annette Koolmees https://www.facebook.com/KreaNeeltje

Simone Denekamp https://www.facebook.com/stampedbysimone

Assie Paarsemeid https://www.facebook.com/assie.paarsemeid

Yolande Greve-Nijssen https://www.facebook.com/yolandegreve.papillyo.18

Karin Breeuwer-Klein https://www.facebook.com/creatiefmetkaren/

Angélique Stempelkeuken https://www.facebook.com/stempelkeuken

Ilona de Bont https://www.facebook.com/stampinilona

Lilian Goudzwaard-Ars https://www.facebook.com/groups/483205231804406

Cornelie van Wingerden https://www.facebook.com/cornelie.vanwingerden

Diana van Otterlo-van Buren https://www.facebook.com
/DianavanOtterlodianascardscatsandmore

Maike Van Heuven https://www.facebook.com/tokodelouwisstampin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reactie: