donderdag 25 juni 2020

Bloghop Hallo nieuwe 2020-2021 catalogus!Hoi freubelaars,
Vandaag is weer een nieuwe  bloghop van de Nederlandse Stampin'Up ! demo's. Mijn advies..ga lekker zitten,bakkie koffie of thee..fris mag ook want buiten smelt je bijna  en geniet van de voor jullie gemaakte projecten.
Je bent hier begonnen of gekomen via het blog van mijn lieve collega Annette Elias .Ze is een echte creabea en haar werkjes herken je vrijwel direct omdat ze een heel eigen  stijl en manier van werken heeft.  

Ieder heeft een favoriete set gekozen uit onze nieuwe jaarcatalogus 2020/2021.
Uiteraard staan er heel veel mooie nieuwe dingen in maar er zijn ook enkele sets die nog een jaartje mochten blijven samen met de nieuwe materialen.
Voor deze hop heb ik gekozen om de Peony Suit te gebruiken.
Net als de Greenery Suit (gebruikt in mijn vorige facebook - en bloghop) zit er in deze Suit ook heel veel moois.Een van de mooie materialen is het DSP ohh helemaal in luve!
Maar wat dacht je van de Stempels en passende Dies...of het Shimmery Ribbon,mooie Faceted Gems en dan nog een favoriet van mij..de Square Vellum Doillies!!
De elegante uitstraling van deze suit maakt hem geschikt voor bijna alle gelegenheden.
Ik  heb gebruik gemaakt van het DSP ,de Square Vellum Doilie ,het Shimmery Ribbon ,de  Elegant Faceted Gems  en een heel mooi doosje nl de Mini Paper Pumpkin Box.Ik heb alleen de Inktpad Gray Granite gebruikt om de randen een beetje te bewerken.Oja..een klein stempeltje van een pioenroosje hihi.
Tuurlijk gebruik je ook je basic materiaal..

Om te laten zien dat je niet perse een stempelaar hoeft te zijn heb ik gekozen voor heel eenvoudige kaartjes en labels die ik daarna  in een geschenkdoosje  heb verpakt.

Er zijn heel veel kaarten maaksters of makers die geen stempel in huis hebben en mijn moeder is daar een van.
Ze vroeg laatst naar de nieuwe catalogus en zei direct ik vind het DSP zo mooi en het lint..maar ook de bijpassende Rhinstones etc..De Peony Suit was een van haar favoriete maar ze wilde geen stempels en dies dus heb ik de suit gekocht en haar alles behalve de Stempels en Dies gegeven.
Haar  eerste opmerking  was dat ze het papier te mooi vond om te gebruiken! Ze deed veel aan3d knippen maar nu minder..door het DSP kreeg ze er wel weer zin in en ging direct aan de slagmet het uitknippen van de pioenrozen in deze set.
Om op haar uitbundige reactie in te gaan ben ik begonnen met het maken van kleine kaartjes en labels die ik uit het papier heb gesneden en iedere keer dezelfde pioenroos heb laten terug komen..
Zo zie je  dat je met minimaal materiaal ook kaartjes kan maken en dat Stampin'Up! voor iedereen is te gebruiken ookal stempel je misschien niet.Zeker een Suit is hiervoor uitermate geschikt..maar als je niet stempeld kun je natuurlijk ook alles  kopen (zonder de Stempels en Dies.)
Alleen al de mooie combinatie van alle kleuren en materialen is een van de redenen dat het makkelijker toegangkelijk is vooralle crea beas onder ons.


 Zo genoeg gekletst!
Hier komen de kaartjes.Om alle kaartjes in dezelfde stijl te houden heb ik gebruik gemaakt van dezelfde kleuren,lint,Gems en inkt.Zo krijg je een mooi geheel en kun je het als een sjiek kadootje aan iemand weggeven.
Ik heb ze echt ( ja serieus hoor voor mij..) heel eenvoudig gehouden door Whisper White als basis te gebruiken en daarop Gray Granite Cardstock.Ook de binnenkant van de geschenkverpakking is mooi bewerkt met hetzelfde DSP als bovenop het doosje..zo hou je ook een geheel en ziet het er net iets meer afgewerkt uit.Door de roos een klein beetje te kleuren met potlood en zestit (een blending medium) krijg je wel een sjieke uitstraling.Ik had nog een magneet boekenlegger liggen en heb deze ook bewerkt .Uiteraard zou ik natuurlijk ik niet zijn als er geen 3d element in mijn werkje zit dus er zijn roosjes uitgeknipt en als 3d element verwerkt op de kaartjes..je ziet dat een extra element direct een andere uitstraling geeft.Als afwerking een klein strikje en een Faceted Gem..een klein extraatje ..in de kaart of op de achterkant van de labels heb k een kleine pioenroos gestempeld in Gray Graniet.Gewoon..om het af te makenZo zie je  dat je met minimaal materiaal ook kaartjes kan maken en dat Stampin'Up! voor iedereen is te gebruiken ookal stempel je misschien niet.
Zeker een Suit is hiervoor uitermate geschikt..maar als je niet stempeld kun je natuurlijk ook alles  kopen (zonder de Stempels en Dies.)
Alleen al de mooie combinatie van alle kleuren en materialen is een van de redenen dat het makkelijker toegangkelijk is vooralle crea beas onder ons.Voor nog meer inspiratie kun je lekker door hoppen naar mijn collega  Geke .
Ook zij heeft een set uit de nieuwe catalogus  gekozen om  jullie te inspireren en  iets moois te maken
Veel hop plezier en tot de volgende keer.
Knuffel Yolande


2 opmerkingen:

Reactie: