donderdag 28 mei 2020

Pre- order sneak -peak bloghop!!
Hoi hoi,
Vandaag hebben we met een aantal Nederlandse Stampin'Up! demo's weer een paar mooie projecten gemaakt.

Als thema staat deze keer onze Pre-Order met de nieuwe Incolors centraal want dat is een van de mooie voordelen als je demo bent, je hebt ruim voordat de nieuwe catalogus online gaat  de kans om de nieuwe spullen  in huis te hebben en alvast heerlijk te spelen.
Morgen doe ik  mee aan de Facebookhop van de Nederlandse Stampin'up! demo's met een ander projectje maar wel in hetzelfde thema.Vandaag ben je hier begonnen of gekomen via het  van  Blog Marlieke Smetsers .Ook deze crea bea heeft wat moois voor jullie gemaakt met de door haar gekozen Pre- Order materialen.
Voor vandaag heb ik gekozen om kleine kaartjes in alle nieuwe kleuren te maken gecombineerd met kleuren uit de bestaande kleuren series.Omdat de nieuwe Inkt nog een beetje vertraging heeft opgelopen was hij nu nog niet te pre orderen maar voor juni gaan ze hun stinkende best doen om dat voor jullie in orde te hebben!

Om te laten zien wat je kunt dat je met de mooie kleuren serie van Stampin'Up! heerlijk kunt combineren zijn de kaartjes heel eenvoudig gehouden.
Ik heb gebruik gemaakt van de nieuwe stempels van de mooie Greenery Suit en de volgende kleuren uit de bestaande series : Seaside Spray,Soft Suede,Melon Mambo,SoSafron en Mint Macaron.( zowel Cardstock als de Inkt)
Hierin zitten heel veel  materialen die je nodig hebt om een mooi project te maken. Je  voegt zelf de inkt naar keuze toe en uiteraard je basic materialen zoals big shot,stempel blok etc.
Door het vele verschillende materiaal in deze suit kun je heerlijk combineren en dat heb ik dan ook gedaan met als toevoeging een kleine tekst uit de Nederlandse Stempelset : Van Alles Wat.
 Ik geef  graag kadootjes en  daarom heb ik bij de kaartjes  een passende envelop gemaakt (deze is  bestempelt met de zelfde bloem en dezeldfde  kleur)  hierna zijn ze  in  een zelf gemaakt doosje ingepakt.Het doosje is bewerkt met de materialen  uit de Greenery  Suit, een mooi Golden Foil takje, het gouden draad ( wat je heerlijk kan splitsen) en kleine strookjes nieuwe Incolor Cardstock,.De tekst komt uit de Nederlandse stempelset :Van Alles Wat.
Als laatste   heb ik ze ingepakt in een transparant  papiertje..(uhm ja ik heb  gebruik gemaakt  van het mooie transparante papier wat tussen elk vel van de uitgestansde Gold  Foil takjes ,labels en oplegvellen zit)  daarmee zijn de kaartjes en de enveloppen direct beschermt tegen vies worden..Strikje erom ( ook dit vind je in deze Suit )  en klaar is je mooie kadootje.
Zo zie je dat een hele Suit  misschien iets meer kost in aanschaf maar je  hoeft niet te piekeren  over de combinatie van materialen doordat bijna alles in je pakket zit ..de mogelijkheden zijn echt gigantisch.Je voegt zelf je favoriete inkt kleuren toe of gebruikt de kleuren die staan aangegeven achter op het pak DSP .Een stempelblock,de bigshot en het resterende basis materiaal..en je bent klaar om te beginnen.


Hop gezellig verder naar mijn collega Angelique Stempelkeuken   ook zij is een crea bea met stempels en maakt mooie projecten die ze graag aan jullie wil laten zien !
Benieuwd  je naar wat de andere hebben besteld in hun Pre-Order..kijk dan in de lijst hieronder want daar staan nog meer collega's die een mooie creatie hebben gemaakt.
 Onderstaande vind je de lijst met de andere collega's die meedoen met deze bloghop.Door op de naam boven mij te klikken ga je een collega terug en door eronder te klikken kom je bij de volgende collga uit.


Veel plezier en laat je inspireren door de  nieuwe Incolors en de Pre-Order spullen.
Wil jij ook graag de spiksplinter nieuwe Stampin'Up! catalogus ontvangen dan neem gerust contact op en ik zorg dat hij klaar ligt met een mooie kleurrijke verrassing!! Liever opsturen ?? Dat kan ook tegen vergoeding van de verzendkosten.
Tot de volgende keer!

Knuffel Yolande!Elly Rijnvis
Maike van Heuven Van Staereling de Louw

10 opmerkingen:

 1. mooie creaties, mis wel dat je er niet 1 ook in zn geheel laat zien ipv stukjes. Leuk dat je meedeed.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er prachtig uit maar ik heb wel hetezelfde als Ilona. Eentje in zijn volle glorie.
  Gr. Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel origineel al die kleine stukjes op de foto. Maar mis net die ene. Maar je krijgt wel zo veel info over de artikelen die besteld kunnen worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hihihih ik heb die ene foto net erop gezet..sorry had het over het hoofd gezien!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ze zijn geweldig met die gouden accenten! Ook ik vind de foto’s zo wat te druk. Liever één detail foto dan drie naast elkaar, maar ieder zijn keuze.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Superleuke kaartjes! Wat een geweldige combinatie in kleuren heb je gemaakt! Echt heel mooi. Gr.Elly

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Erg gave kaarten! Die suite is echt hier de favoriet van de catalogus :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Reactie: