donderdag 7 mei 2020

Hello again bloghop !


               
          https://scontent.fams2-2.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/93329857_2875021679279514_6945174366325833728_n.jpg?_nc_cat=103&_nc_sid=b386c4&_nc_ohc=RGUNJcuFLdAAX_F4Twn&_nc_ht=scontent.fams2-2.fna&oh=a4919b535ed040138f9d93956822f508&oe=5ECDDC14&dl=1

Vandaag is een blog hop die door onze lieve collega Ilona de Bont is georganiseerd.Iedereen gekozen voor  een stempelset uit de mini catalogus of een set die (zoals deze yipieeeee !)  mee gaat naar de nieuwe catalogus .

Iedereen heeft met zijn of haar favoriete set een hiermee een mooi project gemaakt om  jullie  te inspireren .Ik weet dat in de moeilijke tijd waarin we nu zitten knutselen niet altijd lukt omdat je soms gewoon geen ideetjes hebt of energie om iets te maken of misschien omdat je thuis werkt en je kinderen ook thuis les krijgen...Ik hoop dat iedereen er goed doorkomt en straks weer kan genieten van onze dierbaren en natuurlijk ook meer genieten van de kleine dingetjes in ons leven want we zijn rijker dan we ons beseffen..Daarom deze  blogpost  om jullie toch een beetje te uittedagen  om iets nieuws te proberen en te maken.Denk eens aan de dingen die jouw opvrolijken,waar wordt jij nu blij van..Gebruik dat als inspiratiebron om zelf aan de slag te gaan met deze set of misschien een van de sets die mijn collega demo's gebruikt hebben.Zelf  wordt  ik  vrolijk van cabrio rijden en dan  langs velden met wilde bloemen  en  klaprozen ,heerlijk genieten door het glooiende Limburgse landschap  Het is zo  heerlijk  om te zien hoe de bloemen  vrolijk op en neer zwaaien. Daar krijg ik echt een glimlach van op mijn gezicht.De rust in het mooie landschap,wind in je haar ,de zon op onze gzichten  en natuurlijk Shanti achterin en met  mijn mannetje als uitstekende chaufeur achter het stuur..dat is pas genieten!!

Je bent hier begonnen met de hop of gekomen via mijn lieve collega Ellen Liefting
Voor deze bloghop heb ik me laten inspireren door de wilde bloemen en dan met name de klaprozen,echt  helemaal verliefd !Daarom ook nu weer  van deze  mooie set  gebruik gemaakt (Painted Poppies en dies blz25 en deze gaat mee in de nieuwe catalogus!!)
Kleur de bloemen ook aan de achterkant zo krijg je een mooie natuurlijke bloem zonder lelijke witte achterkant.
Om deze mooie Poppies te maken heb ik Whisper White gebruikt als basis papier en dat heb ik met Poppy Parade Inkt gestempeld..Voor elke bloem 3 afdrukjes.
Daarna is het bloemetje uitgeknipt om er een 3d bloem van te kunnen maken. Na het uitknippen is  het bloemetje met een Dauber gesponsd met Poppy Parade inkt en de Real Red.
Zowel voor als achterkant is bewerkt maar achterkant pas na het uitknippen van de bloem. (zo werk je de witte knip randen weg die je mogelijk kunt krijgen)De bladeren heb ik gestanst uit Old Olive papier en daarna gesponsd met de Dauber ook in Old Olive en Mossy Meadow.
Door twee takjes samen te maken (dmv een ijzer draad) krijg je dan ook echte takjes.
Deze keer heb ik een home decoratie gemaakt (letterlijk HOME)
Op de letters zijn de  klaprozen  gelijmd met 3d kit zodat het stevigheid heeft.De takjes heb ik een beetje opgebold en ook onder de bloem vastgezet..de uiteinden met een klein beetje tombow.
Als afwerking zijn er enkele kleine vlinders op van vellum.. deze keer uit een serie van Perkamentkunst  zo krijg je een beetje de transparantie van de vleugels met een beetje zwart draad krijg je het effect van de meeldraden.Rondom de letters HOME heb ik met de Stampin'blends Poppy Parade een dunne rand gemaakt en hierna met de dauber nog even gesponst .

Ik hoop dat jullie een beetje inspiratie hebben gekregen wat je nog meer kunt doen met de mooie set,laat je fantasie los en kijk wat er als eind resultaat komt.
Als je de ijzerdraad  niet kort afknipt  dan kun je bloembinders band gebruiken en om het draad wikkelen..nu kun je ze in een klein vaasje zetten met de takjes waar het draad inzit.Om het zo natuurlijk mogelijk te maken komen de bladeren onderaan de bloem zetten want zo is het in de natuur ook.
Mijn tip is dan ook,bekijk de klaprozen in het veld eens van dichtbij en  maak wat meer bloemen en takjes zodat je  om  snel  een kleinigheidje te maken of  iemand  een klein plezier te doen.Met je voorraadje heb je dan  ook in no time  een  leuk label, een geschenkverpakking of een lief  kaartje gemaakt.
Ben erg benieuwd naar jullie creaties!
Stuur ze gerust via fb of messenger naar me toe en ik zorg dat ze op mijn blog komen met vermelding van jullie naam.
Zoals eerder vermeld staat hier geen lijst van materialen of een catalogus.De producten worden wel aangeduid als van Stampin'Up! .De catalogus  kun je vinden op mijn facebookpagina.https://www.facebook.com/yolandegreve.papillyo.18/


Wil je nog meer inspiratie met de mooie spullen uit de mini voorjaarscatalogus..of kijken welke producten mee overlopen naar de nieuwe catalogus van 2020-2021 ???Klik dan op  de naam van mijn collega Maike van Heuven Van Staereling de Louw   en  je hopt naar haar mooie creatie.

Onderstaande staat een lijstje met alle demo's die aan deze hop meedoen.
Veel hop plezier!

 Ilona de Bont
 Elly Rijnvis
 Annette Koolmees
 Ellen Liefting
 Yolande Greve-Nijssen
 Maike van Heuven Van Staereling de Louw
 Yvonne Neefjes
Angelique Stempelkeuken
Simone Denekamp                 
Geke van der Vegt
Diana van Otterlo
Annette Elias
Danielle Bennenk
Anita Corsten
Ingrid Heijnen-Hermens
Groetjes en een dikke knuffel vanuit hier.
Yolande


Deze  set is nog compleet als bundle te bestellen tot en met 31mei 2020.
Als je hem besteld krijg je als extra kadootje een setje dsp wat mooi past bij deze set van mij als kadootje! Bestel je voor 60 euro of meer dan wordt het ook nog eens gratis thuis gestuurd..dit gebeurd dan rechtstreeks vanuit Stampin'Up! maar je kadootje stuur ik dan persoonlijk na.

11 opmerkingen:

 1. wat een mooie en zekers andere uitvoering. Dankjewel voor de inspiratie.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk idee.. Prachtig resultaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow wat prachtig lijken idd net echt.
  Dank dat je meedeed
  groetjes Ilona

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een geweldig mooie homedecoratie.
  Zou hier prima passen, dus misschien ook casen binnenkort.
  Dank voor het idee Yolande

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een prachtig project. Vind de klaprozen écht zo mooi :)
  En wat zijn zijn vlinders geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw! Het is echt een plaatje, jouw werkstuk! Een blikvanger in huis!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat mooi, de klaprozen lijken net echt❤️

  BeantwoordenVerwijderen
 8. In één woord: Prachtig! Dank je wel voor de inspiratie!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Prachtig! Mooi gemaakt. Een echte eye-catcher in huis. Gr, Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen

Reactie: